Over de Winkel

Historiek

In het voorjaar van 1989 opende Ingrid Van Genechten Caramel,een gloednieuwe kinderkleding speciaalzaak te Geel. Haar gezellig en overzichtelijk ingerichte boetiek, waar je overigens vrij in mag rondsnuffelen, en haar vlotte en vriendelijke bediening zorgden er al snel voor dat Caramel uitgroeide tot één van de 20 beste speciaalzaken die modebewust en prijskwalitatief het sterkst uit de verf kwamen.

In 1991 breidde ze uit met dameskleding. Al snel groeide dit uit tot een groot succes en een paar jaar later besliste ze om enkel in dit succes verder te gaan. In juni 2009 besliste haar dochter, Kristien Van Heuckelom die gepassioneerd is door mode om bij in de zaak te stappen. Beide generaties zorgen voor een ultieme mix van stijlen en advies.

Onze zaak

Een tweehonderd vierkante meter ruime keuze aan topmerken. U dient uw garderobe niet alleen uit te kiezen. U wordt persoonlijk begeleid en geadviseerd door ons ervaren team. Juffrouw of dame, van maatje 34 tem 50, feestelijk of alledaags. Met onze hulp vindt U wat u nodig hebt, met net dat beetje meer...

Specialisatie

Caramel is gespecialiseerd in grote maten. Wij bieden een ruime keuze aan zodat de iets vollere dame net zo mooi en zelfzeker kan stralen.

Het team

Zaakvoerders:
Ingrid Van Genechten
Kristien Van Heuckelom
Personeel:
Martine Opdebeek
Isabel Vanderhoydonck